Starity

Magyarországra látogat a Blink-182

2014. május 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos Twitter-oldalukon jelentették be a nagy hírt, miszerint augusztusban a magyar rajongók legnagyobb örömére kis hazánkban adnak koncertet.

hirdetés
Magyarországra látogat a Blink-182

Mint tudjuk, a Blink-182 1992-től kezdve számtalan sikeres albumon, kislemezen, slágerlistás dalon, és rengeteg turnén van túl. '98-ig a három alapító tag alkotta a zenekart, Mark Hoppus, Tom DeLonge, és Scott Raynor, a dobok mögött helyet foglaló Scottot azoban alkoholproblémái miatt kizárták a bandából, helyét pedig Travis Barker vette át, aki a mai napig is tag.

2005-re Hoppus és DeLonge között kiéleződtek az ellenétek, ezért a rajongók legnagyobb döbbenetére a zenekar határozatlan ideig szünetet rendelt el. A hiátus 2009-ig tartott, amikor újra egyesült a csapat, 2011-ben pedig ki is adták a Neighborhoods című albumukat. Egy évre rá újabb lemezzel jelentkeztek, ami a Dogs Eating Dogs nevet kapta.

A zenekar két napja jelentette be hivatalos Twitter-oldalukon, hogy nyáron hazánkba látogatnak, ugyanis augusztusban a Sziget Fesztiválon fognak fellépni, a nulladik napon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek