Starity

Michael Jackson duettezni akart Timberlake-kel

2014. május 13. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake elárulta, hogy a pop hajdani királya közös dalt akart felvenni vele, több mint egy évtizeddel ezelőtt.

hirdetés
Michael Jackson duettezni akart Timberlake-kel

Május elsején jelent meg Michael Jackson mai napon, azaz május 13-án érkező posztumuszalbumáról az első, Justin Timberlake-kel közös dal, a Love Never Felt So Good, amivel a 33 éves énekes nagy álma vált valóra – bár több mint egy évtizedes késéssel.

„Épp egy megbeszélésen voltunk az 'N Sync harmadik albumával kapcsolatban, amikor felvetettem az ötletet, hogy nekem van egy dalom, de eredetileg Michaelnek írtam. Eredetileg Michael Jacksonnak írtam a Gone című dalt” - kezdte mesélni a történetet Oprah Winfrey show-jában.

Történt ugyanis, hogy aztán mikor az 'N Sync kiadta a slágert, a hajdani énekes meghallotta azt és felkereste Timberlake-et, hogy duettet szeretne készíteni vele, ő viszont nem ment bele a közös dalba bandája nélkül.

„Felhívott telefonon és azt mondta, hogy meg szeretné vágni a felvételt, de azt akarta, hogy egy duett legyen velem. Éppen beszéltünk a telefonon, én pedig konkrétan arcon vágtam saját magamat, mert azt mondtam: »Nem fog menni. Nem tudnánk esetleg egy 'N Sync feat. Michael Jackson vagy egy Michael Jackson feat. 'N Sync dalt felvenni?« Ő viszont teljes mértékben velem akart duettet készíteni.

Justin azonban elárulta, hogy bár a duett befuccsolt, mégis felnyitotta a szemét, ugyanis ekkor fordult meg fejében az ötlet, hogy szólókarrierbe kezdjen. „Azt hiszem, ekkor jött az első ötletem azzal kapcsolatban, hogy valamit egyedül csináljak, mivel életemben először magabiztosnak éreztem magam ebben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek