Starity

Klippremier: Namie Amuro - Four Seasons

2014. május 14. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop királynő, Namie Amuro egy 11 éves számához forgatott videoklipet, mely a nyáron megjelenő válogatásalbumán foglal helyet.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - Four Seasons

A mai napon tették mindenki számára elérhetővé Namie Amuro legújabb videoklipjét, amit a Four Seasons című dalához forgatott. A dal eredetileg a 2003-as STYLE nagylemezén jelent meg és az InuYasha című animéhez is felhasználták, de sajnos a nagyérdeműnek 11 évet kellett várnia arra, hogy rövidfilm készüljön hozzá.

A klipben a 36 éves énekesnő legelőször egy csónakban ül, ahonnan segítője – majd a végén ő maga is – színes csillámport szór. E felvételek közé pedig mind a négy évszakban énekelő Miss Amurót vágták be. A klip megosztja a rajongókat: van, akinek nagyon tetszik, de vannak olyanok is, akik szerint borzalmas, olcsó hatást keltő lett, bár a dal még mindig az egyik kedvencük.

A dal egyébként a június negyedikén megjelenő válogatásalbumon, a Balladán foglal helyet, és még további három itt szereplő nótához lesz videoklip: HimAWArI (2000), SWEET 19 BLUE (1996) és a CAN YOU CELEBRATE? (1997). Utóbbi kettőt az aranytorkú énekesnő újra fel is énekli, ám sajnos arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor jelennek meg, viszont a HimAWArl premierje május 17-én esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek