Starity

Óriáskacsát állítottak a sztárok!

2014. május 14. 15:03   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszámlálhatatlan sárga gumikacsa, több tízezer lelkes szurkoló, kacsarajongó sztárok. Végre hazánkba is elérkezett a Kacsafutam-őrület.

hirdetés
Óriáskacsát állítottak a sztárok!
Fotó: Red Lemon

A verseny előfutáraként a szervezők óriási kacsát állítottak fel Budapesten – sztárok közreműködésével. Az X-Faktor felfedezettjei: Oláh Gergő, Batánovics Lili, Péterffy Lili, Csordás Ákos és a By The Way tagjai, valamint Debreczeni Zita és várandós Mádai Vivien is segítettek a tizenkét méteres hatalmas kacsa vízre helyezésében.

Világszerte több száz óriási sikerű Kacsafutamot rendeztek már meg, többek között Ohióban, Coloradóban, de Ausztráliában, Nagy-Britanniában és Szingapúrban is igazi hagyomány lett a jótékonysági eseménysorozat. Hamarosan itthon is mindenki kacsalázban ég majd: a hazai szervezők ennek első lépéseként sztárok közreműködésével tizenkét méteres sárga gumikacsát állítottak fel a Városligeti tónál. Az X-Faktor felfedezettjei: Oláh Gergő, Batánovics Lili, Péterffy Lili, Csordás Ákos és a By The Way tagjai Ya Ou és Bence a méretes kacsa vízre bocsátásában segédkeztek, de Debreczeni Zita és a várandós Mádai Vivien is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket. Mádai Vivi gyerekkora óta igazi kacsa-rajongó, így izgatottan várja a futamot.

„Balatoni lány vagyok, ott nőttem fel, és egészen kicsi korom óta imádom a kacsákat, hiszen nálunk állandó program volt a kacsaetetés. Hallottam már a nagysikerű külföldi Kacsafutamokról, és persze nagyon várom a budapesti versenyt, fantasztikus látvány lesz, az biztos! Szeptember közepén születik majd meg a kisfiunk, így még nagy valószínűséggel ott leszek a versenyen, és természetesen kacsát is indítunk a párommal – mondta el Mádai Vivien, aki születendő kisfiát is hamar megfertőzi majd a kacsalázzal – Vettünk már neki kacsás ruhácskákat, hiszen mostanra nemcsak nézegetjük a babaholmikat az üzletekben, imádok neki vásárolni! Van köztük egy nagyon cuki kiskacsás rugdalózó – még az is lehet, hogy ebben hozzuk el a kórházból, sőt a szobájába is tervezünk kacsás motívumot és persze sok-sok fürdőjátékot is veszünk. Gyanítom, hogy a kisfiúnk nagyon hamar megismerkedik majd a kis szárnyasokkal, hiszen a szüleim most is Balatonfüreden élnek, a terveim szerint már az első hónapokban is sokat leszünk náluk és jókat sétálunk majd a tó partján” – tette hozzá a szép műsorvezető.

Az X-Faktor sztárja, Oláh Gergő úgy tervezi, gyermekeivel is ellátogat majd a Kacsafutam rendezvényeire. „Szuperül éreztem magam a kacsaállításon, biztos vagyok benne, hogy ha lehetőségünk lesz rá, akkor a két gyerekem miatt is részt veszünk a programsorozat valamelyik eseményén. Otthon, fürdés közben is mindig gumikacsákat úsztatnak a kádban, így biztosan hatalmas élmény lesz számukra a Kacsafutam” – mondta el a X-Faktor harmadik szériájának nyertese.

A By The Way sztárja, Feng Ya Ou jó bulinak tartja a Kacsafutamot. „Nagyon jó dolognak tartom a Kacsafutamot, a barátaimmal ellátogatunk az eseményre, ami biztosan jó buli lesz! A kacsáink megküzdenek majd, és természetesen az enyém lesz a befutó” – jelentette ki nevetve Ya Oh.

Gyerekek és felnőttek, idősek és huszonévesek egyaránt bátran megmérettethetik majd magukat a Kacsafutamon, ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul. Az egész nyáron át tartó rendhagyó programsorozat jótékony célt szolgál, az UNICEF Magyar Bizottsága részesedik az esemény bevételeiből.



Fotók: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek