Starity

Dave Grohl műsorvezető lesz

2014. május 14. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dave Grohl már számtalan alkalommal bizonyította rátermettségét és emberségét mind a színpadon, mind a magánéletben, így az HBO Network új műsora élére a Foo Fighters frontembere kerül majd.

hirdetés
Dave Grohl műsorvezető lesz

Dave nemrégiben terjesztette elő, miszerint új filmje, a Sound City bepillantást enged majd az Amerikában – különösképpen New Yorkban, Seattle-ben és Nashville-ben – folyó lemezfelvételek ironikus voltába. A Sound City az azonos néven futó Los Angeles közelében található lemezkiadóról szól.

Ezzel szemben a még el nem nevezett sorozat – melynek házigazdája lesz – elsősorban a kiadókat emelné főszerepbe. A műsort még idén, valamikor késő ősszel, tél elején kezdi majd sugározni az HBO Network. A felvételeken olyan híres producerek szólalnak meg, akik nem csak a Foo Fighters, hanem a Nirvana kapcsán is dolgoztak már korábban Dave-vel, így Steve Albini és Butch Vig is megszólal majd.

Jó hír a rajongók számára, hogy éppen Butch Vig producer nyilatkozott nemrégiben a Foo Fighters legújabb készülő LP-jével kapcsolatban, és mint kiderült, az már félig el is készült. Vig azt is elárulta, hogy Dave-ék ezúttal néhány különleges technikát is kipróbáltak az izgalmasabb hangzás érdekében.

„Tudom, hogy hangzik ez, és őszintén hiszem, hogy a teljes koncepció totálisan meglepi majd az embereket, dióhéjban ennyit mondhatok” – jelentette be Dave nemrégiben a BBC Radio 1 riporterének, Zane Lowe-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek