Starity

Ana Brenda Contreras elválik férjétől

2014. május 15. 10:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ana Brenda Contreras és Alejandro Amaya a válás mellett döntött. A hírt maga a színésznő erősítette meg.

hirdetés
Ana Brenda Contreras elválik férjétől

Ana Brenda Contreras tavaly év elején ment hozzá a mexikói torreádor Alejandro Amayához Las Vegasban, mindössze néhány hónapnyi együttjárás után. A mexikói színésznő és férje körül már egy ideje zajlik a pletykálás, miszerint nincs rendben a házasságuk. A házaspár azonban most a válás mellett döntött, erősítette meg Ana Brenda.

„Ezúton szeretném közölni, hogy Alejandro Amayával véglegesen elválnak útjaink. A különböző pletykák és spekulációkkal ellentétben, Alejandro és én is jól vagyunk, valamint a kapcsolatunk mindig tele volt szeretettel és tisztelettel. Minden más állítás hamis. Jelenleg az életemben nagyon fontos a karrierem, amiért nagyon hálás vagyok. Nagyra értékelem a szeretetet amit a kezdetektől fogva kaptunk, és tiszteletben tartják a magánéletünket ezen a téren. Remélem megértik ezt, és még egyszer köszönjük ezt a hatalmas szeretetet és törődést” – adta ki sajtóközleményben Ana Brenda.

A színésznő és férje utoljára március 18-án mutatkozott együtt egy dallasi étteremben, ekkor még próbálták megmenteni kapcsolatukat. Ana Brenda két héttel ezelőtt már minden közös képet törölt, amit megoszott férjével.


Március 18-án a dallasi étteremben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek