Starity

A Blink-182 zenésze életeket mentett

2014. május 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány nappal ezelőtt hatalmas futótűz pusztított San Diegóban, mely okból evakuálni kellett a városban élő lakosságot. E feladatban vállalt részt a Blink-182 gitárosa is.

hirdetés
A Blink-182 zenésze életeket mentett

Néhány nappal ezelőtt hatalmas futótűz tombolt San Diegóban, melynek következtében több mint húszezer lakosnak kellett elhagynia otthonát. A tűz okozta kár egyelőre felbecsülhetetlen, és mint az érintett területen lakó Cameron Stout elárulta: nem ez az első ilyen eset a térségben, ugyanis 15 évvel korábban is egy hasonló katasztrófa rázta meg a város lakóit.

A tűz rendkívül gyorsan terjedt – mintegy 500 hektár vált a lángok rabjaivá –, így mihamarabb szükség volt a területen lévő otthonok, iskolák és egyéb épületek evakuálására, mely feladatban Tom Delonge is szerepet vállalt, és néhány megrázó, az Instagram-fiókján keresztül közzétett képpel kívánta követői tudomására juttatni, hogy mi történik San Diegóban és miért is jelentős ez az esemény.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek