Starity

A Beyoncé-Solange dráma folytatódik

2014. május 15. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán korán reggel a szupersztár a kedvenc közösségi oldalán, az Instagramon négy olyan fotót töltött fel, amelyen a húgával látható.

hirdetés
A Beyoncé-Solange dráma folytatódik

Mindegyik egy édes, gyengéd és boldog pillanatot mutat be a testvérek között, akiknek a kapcsolata mikroszkóp alá került a hírhedt liftes incidens óta, amikor a Met Gala afterparty alkalmával Solange a nővére férjére támadt. „Jó reggelt” – Bey mindössze ennyit fűzött a képekhez. Úgy tűnik, úgy döntött, hogy beszéljenek magukért a fotók.

Egyértelmű, hogy a képek valamilyen üzenetet akarnak közvetíteni, de vajon mit? Május 5-én kiszivárgott a videó, amelyen Solange és Jay Z heves vitája látható, miközben Beyonce látványos nyugalommal figyelte őket. Mivel hangot nem rögzített a biztonsági kamera, így nem tudni, mi történhetett a liftben, a találgatások azonban nem szűntek meg azóta sem. Az érintettek nem nyilatkoztak az ügyben, viszont Solange a következő nap egy kivételével minden fotót törölt az Instagram-profiljáról, amely a nővérét ábrázolta.

Nem világos, mi volt Beyoncé célja a négy fénykép megosztásával. Talán így próbálja a világ tudtára adni, hogy minden rendben a Knowles-testvérek között? Vagy ez egy nyilvános üzenet Solange számára?

Állítólag a testvérek találkoztak a drámai veszekedés óta. Nemcsak, hogy ugyanabban az autóban ülve távoztak a partiról (miközben Jay Z egy másik kocsiban ült), de a Us Weekly értesülései szerint mindketten jelen voltak Kelly Rowland pénteken, Costa Rica-n megrendezett esküvőjén. Beyoncé és Jay Z vasárnap és hétfőn is részt vett a Brooklyn Nets meccsein a Barclays Centerben, mosolyogva ültek egymás mellett és szurkoltak a hazai csapatnak.

A videó feltöltőjét egyébként a hotel vezetősége elbocsátotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek