Starity

Hamarosan bekötik Joseph Morgan fejét

2014. május 15. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon erősítették meg, hogy eljegyezte barátnőjét, Persia White-ot a 32 éves színész.

hirdetés
Hamarosan bekötik Joseph Morgan fejét

Joseph Morgan és Persia White a Vámpírnaplók 3. évadának forgatása alkalmával találkoztak először, ugyanis míg előbbi a halhatatlan hibridet játszotta, mielőtt megkapta volna saját sorozatát, addig utóbbi Abby Bennettet, Bonnie édesanyját keltette életre. Azóta boldog párkapcsolatban élnek, amit nemsokára egyel magasabb szintre emelnek, ugyanis Klaus megformálója feltette a nagy kérdést barátnőjének, aki természetesen igennel válaszolt.

„Hihetetlenül értékeljük, hogy ennyien támogatjátok vad, szenvedélyes és valószínűtlen kapcsolatunkat. Találtunk egy ritka és értékes dolgot: az igaz szerelmet. Mindannyiótoknak ezt kívánjuk” - osztotta meg a páros a Wetpainttel a minap.

Joseph és Persia sosem verték nagydobra kapcsolatukat, ha nyilatkoztak róla, akkor is szűkszavúan és nem árultak el túl sok mindent a nagyvilágnak. Ez a hét egyébként sok örömöt és mérföldkövet tartogat a sármos színész számára, ugyanis az eljegyzés mellett kedden volt a The Originals eslő évadának fináléja, pénteken pedig 33. születésnapját ünnepelhet immár vőlegényként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek