Starity

Selena Gomez kerítőnő lesz?

2014. május 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez az utóbbi időben többször is látható volt Orlando Bloom oldalán, ám a színészt nem magának szánja lovagjául, hanem barátnőjének, Taylor Swiftnek.

hirdetés
Selena Gomez kerítőnő lesz?

Selena Gomez nemrég kibékült Taylor Swifttel, ennek megünnepléseként pedig a HollywoodLife értesülései szerint arra készül, hogy új pasit szerezzen a mostanában szingliként élő énekesnőnek.

Taylor Swift jó barátja, Ed Sheeran korábban már célozgatott arra, hogy a Karib-tenger kalózai és A gyűrűk ura sztárja tökéletes párja lehetne Taylornak, Selena pedig újabban rengeteg időt tölt el a színésszel, hogy biztos lehessen abban, hogy a Miranda Kerrtől nemrég különváló Bloom megfelelő választás a country-popcsillag számára.

Selena egyébként maga is profitál kollégája társaságából, hiszen állítólag a Buddhizmus segítéségével próbálja végleg elfelejteni Justin Biebert, az évek óta buddhista Orlando pedig sokat segít neki elmélyülni a vallás tanaiban, és énekeket is tanít neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek