Starity

Cher bővíti turnéját

2014. május 15. 22:10   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modern zene egyik legnagyobb alakja, Cher márciusban kezdte meg Dressed To Kill nevű turnéját, eredetileg 49 észak-amerikai show-t tervezett, de a nagy érdeklődés miatt most bővíti a koncertsorozatot.

hirdetés
Cher bővíti turnéját

Cher március 22-én kezdte meg legújabb világ körüli turnéját, melyet új albumának egyik daláról, a Dressed To Killről nevezett el. A díva eredetileg július 11-éig 49 koncertet adott volna, de olyan nagy volt a kereslet a jegyekre, hogy újabb dátumokat kellett hozzáadni a turnéhoz, így az szeptemberben egy új, 27 állomásos szakasszal bővül. Ezzekkel együtt tehát a Dressed To Kill Tour 76 állomásosra bővült.

A nagy siker és a hosszabbítás várható is volt, hiszen Cher új albuma, a Closer To The Truth igen sikeres mind az amerikai, mind az európai listákon és a kritikusok egyenesen páratlanak ítélik, hogy a legenda 67 évesen is sikert sikerre halmoz. A turné ennek megfelelően óriási rajttal indult. Az eddig lezajlott közel harminc koncert egy kivételével mind teltházas volt és az elérhető jegyek 99,8%-át felvásárolták. Cher ezzel már hozzávetőlegesen 35 millió dollárt keresett, amivel jelenleg (pedig még a turné fele sem zajlott le) az övő az év legsikeresebb turnéja a női eladók között.

A nagy várakozást és keresletet jól mutatja, hogy a hosszabbítás bejelentése után percekkel mind Torontóban, mind pedig New Yorkban egy-egy újabb koncertet jelentettek be, akkora volt az érdeklődés. Természetesen ehhez hozzájárult, hogy a díva nem mindennapi előkoncerttel kezdi a show-kat, ugyanis a szintén nagy múltú Cyndi Lauper melegíti be a közönséget Cher műsora előtt, de nemrég Brooklynban Liza Minnelli és Rosie O'Donell is fellépett a legenda előtt.

Az európai rajongóknak sem kell csüggedni, ugyanis a pletykák szerint 2015 első felében a turné hozzánk is eljön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek