Starity

James Arthur új lemezzel jelentkezett

2014. május 16. 13:01   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Arthur régóta tervezgette már, hogy rapalbumot készítsen, ezt pedig meg is valósította, ugyanis a tegnapi napon debütált az egész mixtape.

hirdetés
James Arthur új lemezzel jelentkezett

Tegnap debütált James Arthur önálló raplemeze, ami az All The World's A Stage címet viseli, a hírt Twitter-profilján osztotta meg követőivel. A korongon 12 dal található, amelyek a következő címeket viselik: Tilikum, Not Guilty, Where My Angels Dare Not Tread, Follow The Leader, Hype, The Summer, Hand To Mouth, Cigar & Congac, Live Like A Queen, World Title, Which Climbs Easiest, Turn The World Around.

Ígéretéhez híven mindenki ingyenesen letöltheti a lemezt, hiszen James ezt saját maga készítette, nem áll mögötte kiadó. Ezzel pedig rajongói támogatását szerette volna megköszönni.

A lemez hangulata igazán változatos. A különböző zenei alapok nem mindennapi hatással bírnak, így mindegyik dal teljesen egyedi és tükrözik James személyiségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek