Starity

Macska mentette meg egy gyerek életét

2014. május 16. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Triantafilo család igazán szerencsésnek érezheti magát, hogy egy olyan merész és nagyszerű háziállatuk van, mint Tara. A macska ugyanis megmentette kisfiúk életét egy erőszakos kutyától.

hirdetés
Macska mentette meg egy gyerek életét

Futótűzként terjed az interneten az a YouTube-videó, melyet Roger Triantafilo töltött fel két nappal ezelőtt. A már majdnem 10 millió megtekintővel rendelkező kisfilm tanúbizonyságot tesz arról, hogy a macskák is képesek foggal-körömmel védeni gazdájukat.

A biztonsági felvételen a család négyéves kisfia látható, amint egyedül játszik kint az utcán, majd feltűnik a szomszéd kutyája, aki másodpercekkel később meg is támadja a kisgyereket. Életét annak köszönheti, hogy a bátor Tara névre keresztelt macskája hirtelen nekirontott az ebnek és ezzel sikerült azt elkergetnie.

A kisfiú szerencsére nem szerzett nagyon komoly sérüléseket, bár néhány csúnya sebét össze kellett varrni. A kutyát elvették gazdájától és eljárás indult ellene, továbbá mivel az állat rendkívül erőszakos viselkedést mutatott, ezért úgy döntöttek, hogy elaltatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek