Starity

Viszlát, Jennifer Jareau

2010. augusztus 31. 09:09   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer kénytelen lesz elhagyni a sorozatot, mivel az alkotók nem hagytak más választást. A CBS szinte egyik napról a másikra közölte döntését. AJ Cookot, aki öt éve játszotta JJ szerepét, kiírták a sorozatból, bár a rajongóknak hála, így is kapott két epizódot, esélyt adva erre a tisztességes búcsúra.

hirdetés
Viszlát, Jennifer Jareau

Paget Brewster, a sorozat Emily Prentisse sokkal szerencsésebb volt. Bár visszaminősítették vendégszereplőnek, a 6. évad döntő többségében benne lesz, bár a 7. évadban – már ha lesz – tőle is búcsút kell vennünk.

Soha nem látott összefogást eszközöltek a sorozat rajongói. Szinte azonnal, ahogy a hír napvilágot látott, aláírást gyűjtöttek AJ-ért és Pagetért, akit szintén érint, érintett a CBS döntése, bár ő még szerencsésnek mondhatja magát. A 6. évad döntő többségében Emily Prentisst még láthatjuk (22 részből 17 rész), azonban a következő 7. évadban őt sem láthatjuk viszont.

Az említett petíciót egy hét alatt több mint 40 ezren írták alá, a Twitteren pedig külön kampány indult a két színésznőért #SaveAJandPaget címen.

A botrányt körülölelő hisztéria hatására a CBS módosította terveit, így Paget egy évadra megmenekült, AJ pedig kapott két egész epizódot, ami a tervezett nullánál még így is sokkal több.

A rajongók és a sorozat többi színésze is csalódott, és mindenki értetlenül áll a CBS döntése előtt. Bár ők a „kreatív okokra” hivatkoztak, elég nehezen hihető ez az állítás.

A Criminal Minds már öt éve megy, töretlen sikerrel. Annak ellenére is, hogy az 5. évad elég vegyesre sikeredett, mégis rendre teljesítette a 12-13 milliós nézőszámot.

A fő ok a Criminal Minds Spinoff lehet. Ed Bernero, a Criminal Minds szülőatyja, érthetetlen okokból ragaszkodott a spinoffhoz, a rajongók nyomása ellenére is, akik már a bevezető (5x18.) rész után hangot adtak nemtetszésüknek.

A spinoff szerencséje az Oscar-díjas Forrest Whitaker, ő pedig akarva-akaratlanul lett AJ Cook, alias JJ hóhérja. Valószínű, hogy az Oscarja megköveteli a magasabb gázsit.

Az egykoron szőke, ma már barna színésznő a napokban leforgatta utolsó jelenetét is.

Hivatalos Twitter oldalán a következőképpen búcsúzott: I want to thank the cast and crew of Criminal Minds for all the great memories. You will forever and always be loved! („Szeretném megköszönni a Criminal Minds színészeinek és stábjának a nagyszerű pillanatokat. Örökre szeretni foglak titeket”).

Nagyon fog hiányozni, a többieknek pedig sok sikert kívánok, mert valószínűleg duplán szükségük lesz rá!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek