Starity

Dalpremier: Ariana Grande - Boyfriend Material

2014. május 16. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban felkerült az internetre a 20 éves énekes-színésznő egyik régebbi dalának teljes stúdióváltozata.

hirdetés
Dalpremier: Ariana Grande - Boyfriend Material
Fotó: Marc Cartwright

Ariana Grande a minap meglepte rajongóit egy dallal, amit már jópár éve felénekelt, de eddig még nem hasznosították sem albumon, sem kislemezként és videoklipet sem forgattak hozzá.

„Egy kis meglepetés az én drágáimnak, köszönetképpen a folyamatos szeretetért, bíztatásért és támogatásért. Tudom, hogy mennyire szeretitek ezt a dalt és mennyire csalódottak voltatok, hogy nem került fel a debütáló korongomra, szóval tudtam, hogy egy nap valahogy eljuttatom hozzátok” – fűzte hozzá a videóhoz a fiatal csillag.

Ariana továbbá elárulta, hogy körülbelül 17 éves lehetett, amikor felvették a stúdióban a dalt és ekkor látott hozzá első stúdióalbumának munkálataihoz is: „Ez a dal nagyon sokat jelent számomra és különleges helyet foglal el a szívemben, ugyanis egyike az első daloknak, amiket akkor készítettem, amikor elkezdtem dolgozni a Yours Trulyn, amikor úgy 17 voltam. Ne aggódjatok, idővel kaptok még ezekből a régiségekből! Dolgozom rajta, csak nektek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek