Starity

Klippremier: Namie Amuro - HimAWArl

2014. május 17. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon látott napvilágot a J-Pop-legenda új videoklipje, a HimAWArl. A dal június elején megjelenő válogatásalbumán kapott ismét helyet.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - HimAWArl

Namie Amuro HimAWArl című dala a 2000-ben kiadott Break the Rules című albumán foglalt helyet. Közel 14 év után az aranytorkú énekesnő úgy döntött, itt az idő, hogy videoklipet készítsen hozzá rajongóit legnagyobb örömére.

A rövidfilm magyar idő szerint a mai napon jelent meg, melyben a 36 éves énekesnő gyönyörűen fest, s a klip a késő '90-es évek és a korai 2000-es évek futurisztikus videoklipjeire hajaz.

Az énekesnő új válogatásalbuma, a Ballada június negyedikén kerül a boltok polcaira és még további két dalhoz készül videoklip: SWEET 19 BLUES (1996) és a CAN YOU CELEBRATE? (1997), melyeket nemcsak, hogy újra leforgat, hanem ismét fel is énekli őket. Sajnos arról egyelőre még nincsen információ, hogy mikor lesz a premierjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek