Starity

Lessünk be Naya Rivera otthonába!

2014. május 17. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrégiben betekintést engedett Hollywood Hills-i otthonába, ahol jelenleg egyedül él.

hirdetés
Lessünk be Naya Rivera otthonába!
Fotó: Prestige Indonesia

Múlt hónapban derült ki, hogy véget ért Naya Rivera és Big Sean jegyessége, miután a rapper úgy döntött, lefújja az esküvőt. Azóta mindkét félről sok pletyka látott napvilágot, azonban egyik sem bizonyult igaznak és beszélni sem hajlandóak a történtekről, a Glee Santanája viszont most kicsit leengedte az őt körülvevő falakat, hiszen beengedte otthonába az InStyle szerkesztőit és olvasóit is.

Naya Hollywood Hillsben található háromemeletes és öt hálószobás háza a saját elmondása szerint tökéletes hely egy hosszú és fárasztó nap után a pihenésre. „Hogy mit jelent számomra az otthon? Békét. Amikor besétálok az ajtón, engedem, hogy átjárjon.”

Az egész házra a világosság, a letisztultság és pasztellszínek jellemzőek, de egy-egy helyen néhány színes dekoráció is feltűnik. A 27 éves színésznő elárulta, hogy imád a konyhában sürögni-forogni, főként sütni, abszolút kedvenc helye azonban hálószobája, ahol ideje legtöbb részét tölti.

Naya a pihenés mellett olykor barátait is áthívja szórakozni, az ilyen találkák fő helyszínéül pedig a medence és a jakuzzi szolgál, ahol glee-s kollegái töltötték már jól megérdemelt pihenésüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek