Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 17. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna rózsaszín hajjal parádézik, Ian Somerholder parfümjével akar csajozni, JLo vegetáriánus lett, a The CW sztárjai saját Oscar-selfie-t csináltak, Jessica Simpson pedig a nyáron oltár elé áll. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Rózsaszín parókával nyomul Rihanna

Május 15-én látogatott el barátnőjével, Melissa Forde-dal egy Clippers-Thunder meccsre Rihanna, ahol nem kis feltűnést keltett, ugyanis rövid rózsaszín frizurával jelent meg, ami mint később kiderült, csak paróka volt.

„Parókára fel! Kifosztottuk Nicki [Minaj] parókakészletét a nyárra! A rossz lányok csak szórakozni akarnak!- fűzte hozzá a Twitterre feltöltött fotóihoz.

*

Ashley Tisdale nagyon büszke Zac Efronra

A 28 éves színész-énekesnő a Twitteren újságolta el, hogy megnézte egykori kollégája, Zac Efron legújabb filmjét, ami rendkívül tetszett neki és elárulta, nagyon büszke rá.

„Muszáj megnéznie mindenkinek a Rossz szomszédságot! Annyira jó! Szétnevettem magam. Nagyon büszke vagyok Zacre” - csiripelte Ashley.

*

Még nem tervezi menyasszonyi ruháját Mary-Kate Olsen

Márciusban robbant a hír, miszerint Olivier Sarkozy eljegyezte a 27 éves színésznőt, aki viszont még nem aggodalmaskodik a szervezés miatt, így menyasszonyi ruhájának tervezéséhez sem látott hozzá.

„Még nem tartok ott. Azt hiszem az lesz majd a kérdéses, amikor megtervezünk ötöt-hatot, vagy pedig kész lesz kettő-három és stresszelnék miatta. Ez még messzinek tűnik. Egyszerre csak egy lépést teszünk” – árulta el a WWD-nek.

*

A The CW elkészítette saját Oscar-selfie-jét

Május 15-én került megrendezésre a csatorna idei upfrontja, melynek keretein belül bejelentették jövő évi műsorfelhozatalukat. A rendezvényen természetesen a sorozatok sztárjai is jelenésüket tették, így nem hagyhatták ki, hogy néhányan ne álljanak össze és készítsék el saját selfie-jüket az Oscaron készült mintájára, melyen Katie Cassidy,  Emily Bett Rickards,  Nina Dobrev, Paul Wesley, Stephen Amell, Jared Padalecki, Misha CollinsJohn Barrowman és Jensen Ackles szerepelnek, valamint  Colton Haynes próbált ráfurakodni a fotóra, kevés sikerrel.

*

Megvan Jessica Simpson esküvőjének időpontja

Egy az Us Weeklynek nyilatkozó forrás szerint a július 4-i hétvége alkalmával mondja ki a boldogító igen a 33 éves sztár és Eric Johnson a kaliforniai Santa Barbarán, ráadásul az is kiderült, hogy nem fehérben fog oltár elé állni, hanem valami igazán különleges darabban.

*

Vegetáriánus lett Jennifer Lopez

Nemrég árulta el JLo a New Yorki Z100 rádióállomáson, hogy áttért a vegán diétára, így ezentúl nem eszik húst és olyan termékeket sem, melyek állati eredetűek.

„Vegánnak lenni alapvetően azt jelenti, hogy nincs hús, minden nővényi alapú és a földből származik, amit megeszel. A vaj az egyetlen dolog, ami hiányzik! De határozottan jobban érzed magad tőle. Csak ajánlani tudom a vegán diétát, mivel felkelsz és remekül érzed magad.”

*

Parfümjével akar csajozni Ian Somerhalder

Míg Nina és Paul a CW upfrontján tettek jelenést, addig a Vámpírnaplók Damonje az utakat rójja, ugyanis rajongói találkozókon vesz részt több sorozatbeli kollegájával, a napokban pedig az Azzaro Pour Homme parfüm sajtótájékoztatójára is időt szakított Brazíliában, melynek kapcsán a következőt írta Twitter-profiljára:

„Köszönöm a még több ajándékot Brazília! A még több szeretetet, sikítást és köszönöm az Azzaro Pour Homme-nak a szeretetet, a kirándulást a Comói-tóhoz, az utazást Brazíliába és hogy olyan illatom lehet, mint egy férfinak. Talán most már tudok szerezni egy lányt!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek