Starity

Kedvenceink első csókjai I.

2014. május 18. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első csók mindannyiunk életében mérföldkőnek számít, bármennyi idősen is kerüljön rá sor. Természetesen nincs ez másként kedvenc sztárjaink életében sem, így lássuk 11 híresség első csókjának történetét!

hirdetés
Kedvenceink első csókjai I.

Britney Spears

A pophercegnő a Baby One More Time című slágerének megjelenése előtt árulta el 1998-ban, miszerint élete első csókjára Justin Timberlake-kel került sor 13 éves korában.

Leonardo DiCaprio

Leo saját bevallása szerint legszívesebben elfelejtené élete első csókját, mert mint elárulta, az volt élete legvisszataszítóbb élménye. „A lány annyi nyálat juttatott a számba, hogy mikor elment, ki kellett köpjem azt” – nyilatkozta a színész.

Miley Cyrus

A twerk-kiálynő néhány évvel ezelőtt még apuci kislánya volt. Billy Ray egy népszerű sorozatban játszott, amikor az akkor 9 éves lánya megismerkedett a szintén 9 éves Tyler Posey-val. A srác elmondása szerint két évig jártak együtt az első csókot követően.

Jessica Alba

A gyönyörű színésznő sem tartja a legkellemesebb emléknek első csókját, melyre 12 éves korában került sor, ugyanis egy olyan fiút volt kénytelen megcsókolni, aki otromba volt és soha nem mosott fogat. Brrr...

Mila Kunis

Az első babájával várandós színésznő első csókjára 14 éves korában került sor az Azok a 70-es évek című műsor forgatásán, partnere pedig vőlegénye, Ashton Kutcher volt!

Carly Rae Jepsen

A Call Me Maybe énekesnője igencsak magasra tette a lécet, ami az első csókot illeti, mert mint elárulta: szerette volna kivárni a tökéletes alkalmat és partnert. Carly első csókjára 17 éves korában került sor Brenden Call jazzénekessel, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot.

Brad Pitt

A sármos színész első csókja színtiszta üzlet volt: „Negyedikbe jártam akkor. Volt egy tervünk, miszerint a garázsuknál találkozunk és csókolózunk. Ez egy üzleti alku volt. Elmentem hozzájuk, megcsókoltam, aztán hazáig futottam.”

Zayn Malik

A One Direction szépfiúja 13 évesen csókolt meg először egy lányt, aki elmondása szerint olyan magas volt, hogy egy téglára kellett állnia ahhoz, hogy elérje az ajkait.

Taylor Lautner

Az Alkonyat-széria sztárja általános iskolás korában kapta élete első csókját, melyre egy olyan iskolatársával került sor, akivel igazából semmilyen viszonyban nem állt korábban, csak látásból ismerte.

Selena Gomez

Selena első csókjára 12 éves korában került sor méghozzá egy kollégájával, Dylan Sprouse-zal a Suite Life forgatásán és mint elárulta: élete legkínosabb élményeként emlékszik vissza az esetre.

Kirsten Dunst

Kirsten első csókját valószínűleg az összes vele egykorú lány megirigyelte a 90-es években, ugyanis Brad Pitt-tel kellett csókot váltania 1994-ben az Interjú a vámpírral című film kedvéért. Érdekesség, hogy a színésznő egy interjúban elárulta: utána 4 évig senki mást nem csókolt meg, mert undorítónak találta az egészet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek