Starity

Elítélhetik Paris Hiltont

2010. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb fejlemények szerint Ms. Hiltonnak jó esélye van arra, hogy a bíróság elítélje – akár négy év börtönbüntetést is kaphat.

hirdetés
Elítélhetik Paris Hiltont

Mint az korábban hírül adtuk, Paris Hiltont péntek éjjel a rendőrség újból őrizetbe vette. Az öröksnőnek saját biztonsága érdekében a legközelebbi szállodába kellett mennie, amíg átvizsgálták a táskáját.

A rendőrség bizonytalan eredetű fehér port talált Paris retiküljében, amiről később kiderült, kokain.  A szóvívő utólag meghatározta a pontos mennyiséget is – 0, 8 gramm kokain, emellett találtak marihuánás cigaretta becsomagolásra használható papírokat, és törött Albuterol (légzési panaszoknál alkalmazzák)  tablettákat.

Parist ezután kábítószer-birtoklás vádjával őrizetbe is vették, míg barátját, Cy Waitset ittas vezetés miatt. A párost a Clark megyei börtönbe szállították, ahonnan Ms. Hilton már szombat hajnalban, óvadék nélkül távozhatott.

A gyönyörű szőkeséget tehát kábítószer-birtoklással vádolják, amiért akár négy év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek