Starity

Tankkal törtek be Cannes-ba a sztárok

2014. május 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Feláldozhatók színészlegendái tankon érkeztek meg a filmfesztiválra.

hirdetés
Tankkal törtek be Cannes-ba a sztárok

Délelőtt került sor a Feláldozhatók 3 sajtókonferenciájára a cannes-i Palais des Festivals egyik termében – ezt megelőzően a filmsorozat sztárjai, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer és Antonio Banderas miatt leállt a forgalom a tér közelében, ugyanis egy tankkal érkeztek a vörös szőnyegre.

A csapat olykor megállt, hogy a rajongók képeket tudjanak készíteni róluk, sőt, ők maguk is elővették kameráikat és selfie-ket lőttek, vagy a mellettük haladó tömeget fotózták.

A lánctalpasokkal végighaladtak a főúton a strandig, majd a kaszinónál megfordultak, és a Carlton Hotelig folytatták útjukat. Az egyik harckocsiban Stallone, Gibson, Statham, Snipes és Ford utazott, a másikban pedig Schwarzenegger, Grammer és Banderas, akik légpuszikat küldtek a sikítozó fanoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek