Starity

Charlize Theron Sean Penn-nel randizik

2014. május 19. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő boldogan áradozott új kapcsolatáról a Hogyan rohanj a veszTEDbe című filmjének Los Angeles-i bemutatóján.

hirdetés
Charlize Theron Sean Penn-nel randizik

Május 15-én mutatták be  Charlize Theron legújabb filmjét, és ez alkalommal őszintén beszélt a magánéletéről a sajtó képviselői előtt. „Nagyon boldog vagyok – nyilatkozta a 38 éves színésznő a vörös szőnyegen. – Nem vagyok túl jó abban, hogy a magánéletemről beszéljek, de igen, nagyon boldogok vagyunk.”

Theron és az 53 éves Penn körül akkor csaptak fel a pletyka lángjai, amikor januárban a lesifotósok lencsevégre kapták őket, amint együtt vakációztak Hawaiin. A pár nem nyilatkozott a kapcsolatukról, viszont többször is együtt mutatkoztak.

A premierre nemcsak az örökbefogadott kisfiával, a kétéves Jacksonnal érkezett, hanem Penn is elkísérte, és együtt szórakoztak Seth MacFarlane afterpartiján is. Egy ismeretlen forrás elmondása szerint „nagyon édesek voltak. Theron Penn hátát simogatta, miközben összebújva beszélgettek.”

A színésznő egy fekete csipke Dior-estélyit viselt hozzáillő magassarkúval, amit távozáskor levett és a kezében cipelve mezítláb ment a kocsijához. De nem egyedül – a másik kezét Penn fogta, miközben az autóhoz kísérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek