Starity

Kedvenceink első csókjai II.

2014. május 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első csókunkra valószínűleg legtöbben emlékszünk, hiszen életünk egyik mérföldkövének is nevezhetjük az első ügyetlen próbálkozásokat. Ismét 11 sztár első csókjának történetét hoztuk el nektek!

hirdetés
Kedvenceink első csókjai II.

Reese Whiterspoon

„Ötödikes voltam, és azt gondoltam, hogy szerelmes vagyok ebbe a Graham nevű fiúba. Szóval csókolóztunk. Aztán összetörte a szívem, és mindenkinek elmondta, hogy egy deszka vagyok és ezért nem kedvel többé.”

Ed Sheeran

„Az első nyelves csókom talán olyan volt, mint bárki más első nyelves csókja. Úgy gondolom, hogy ha sokat nézed a Tuti gimit vagy a Narancsvidéket, akkor az első nyelves csókod pont olyan lehet, mert addigra megtanulod, de én nem néztem ezeket a műsorokat. Úgy vélem, az első csók, amit tévében láttam, a James Bond-filmben volt, amikor Pierce Brosnan jön a nyelvével, igen. Ilyen volt az első. Nagyon fura és nedves.”

Gwen Stefani

„Egy családi kiruccanáson voltam Catalina Islanden, Kaliforniában. A tengerparton csókolóztunk a sráccal, és emlékszem, arra gondoltam 'Ó, Istenem, ez olyan fura'. Éreztem a srác fogszabályzóit. A családommal másnap elutaztunk. Háromszor is írtam neki, de soha nem válaszolt.”

Zac Efron

„Szeretném azt mondani, hogy ötödikben volt. Harmadikos voltam. Éppen túl voltunk a Mersz vagy nyelsz? játékon, amikor az egész átment 'csókolj meg valakit' játékba. Én voltam az egyetlen srác a társaságban, körülvéve egy csokorra való csajjal. Nagyon feltüzelt.”

Taylor Swift

„15 éves voltam. Az egyik legutolsó ember voltam a barátnőim között, aki valaha megcsókolt egy srácot. Nem volt rossz csók. Azzal zártuk az egészet, hogy még egy évig randiztunk.”

Harry Styles

„11 éves voltam, otthon voltam a legjobb barátommal, ezzel a lánnyal és az ő legjobb barátnőjével. Megnéztünk egy filmet, aztán csókolóztunk. Azt hiszem, azt tettettem, hogy már korábban is csókolóztam lányokkal, mert ez menő volt. Hogy jó voltam-e? Talán.”

Lisa Kudrow

„Az első igazi csókomra egy barátnőm Sweet 16 partiján került sor. A gimi legdögösebb pasiját csókoltam meg, akit mindenki kedvelt, én meg nem bírtam megállni, hogy ne sírjak, de ő nem tudta, hogy bőgök, mert sötét volt.”

Robert Pattinson

„Uhh, miért gondolok a nagyimra? Nem tudom.”

Leighton Meester

„16 éves voltam, a srácot pedig a barátaimon keresztül ismertem meg, egy suliba jártunk. Hazafelé tartottunk a moziból, és őszintén: ideges voltam és alig hittem el, hogy túlestem az első csókomon, szóval nem is emlékszem másra, csak hogy megfordultam és hazáig szaladtam.”

Justin Bieber

„Nagyon furcsa volt. 11-12 éves lehettem akkor. Egy hóhegyen voltam, késő is volt és már hideg is és olyan volt, mintha együtt lettünk volna azzal a lánnyal, szóval megcsókoltam. Nagyon furcsa volt.”

Charlize Theron

„Fogszabályzót viselt. Az udvaron voltunk... A Péntek 13 című filmet néztük. Micsoda romantikus történet! Szóval, csak álltunk ott, elterveztük az egészet, úgy mint 'oké, gyere át hozzám, megnézünk egy filmet, utána csókolózunk'. Nickynek hívták. Szóval, csak álltunk az udvaron és azt mondogattam magamban 'Meg akarod csinálni? Meg akarod csinálni? Hát, oké, akkor rajta, csináld!' Aztán csak álltunk ott, hosszan megvitattuk a dolgot és arra jutottunk, hogy szörnyű volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek