Starity

Új sorozat az MTV-n

2010. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

R.J. Berger végre idehaza is. Szeptemberi premierrel indul az MTV-n a The Hard Times of RJ Berger, dupla epizóddal.

hirdetés
Új sorozat az MTV-n

A The Hard Times of RJ Berger egy amerikai televíziós vígjáték sorozat,   melyet David Katzenberg és Seth Grahame-Smith készített az MTV-nél. A show központi karaktere RJ Berger (Paul Iacono), egy népszerűtlen másodéves srác a Pinkerton High Schoolban Ohioban. Berger két legjobb barátja Miles Jenner (Jareb Dauplaise) és Lily Miran (Kara Taitz). Berger szerelmének tárgya Jenny Swanson (Amber Lancaster), a „szomszéd lány”, aki  Max Owensszel jár (Jayson Blair), aki népszerű és zsarnok. A műsor úgy kerül bemutatásra mint a felnőtté válás története; Katzenberg és Grahame-Smith a televíziós sorozatot a Wonder Years és a Superbad film keverékeként írja le. Az első epizód premierje az USA-ban június 6-án volt.  Az első évad 12 epizódot tartalmaz, és kilátásban van a sorozat folytatása.

A sorozat természetesen nem lesz botránytól mentes. Emiatt sok  szülő tiltakozik is ellene. Akik a klasszikus tinivígjátékok hangulatát keresik, nos, jó helyen járnak. A recskázástól kezdve az álerotikus, slow-motion jeleneten keresztül van itt minden, csak bírja az ember gyomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek