Starity

Klippremier: 5 Second Of Summer - Don't Stop

2014. május 19. 14:02   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este debütált a fiúk hivatalos VEVO-csatornáján a legújabb kisfilm, amiben megmutatják szuperhős énjüket.

hirdetés
Klippremier: 5 Second Of Summer - Don't Stop

Alig két hete számoltunk be arról, hogy az 5 Second Of Summer új lyrics videóval örvendeztette meg a rajongóit, ami a Don't Stop című dalukhoz készült; a fiúk nem tétlenkedtek, és tegnap este a hivatalos VEVO csatornájukra feltöltötték, ennek videóját is.

Az ausztrál fiúbanda mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, melyhez az is hozzásegítette őket, hogy a tavalyi év során a One Direction Take Me Home turnéján vettek részt, mint előzenekar. Akkor több száz – esetleg ezer – lány szívébe lopták be magukat, és sikerük azóta egyre nagyobb.

A fiúk az új klipben az otthon talált dolgokból szuperhősöknek öltöznek be, majd segítenek átkelni egy idős hölgynek az úttesten, elkóborolt cicát mentenek meg, majd az utcán randalírozó néhány srácot próbálják jobb belátásra bírni. Később pedig összefognak és egy elrabolt lányt mentenek meg – aki nagyon hasonlít a Paramore énekesnőjére, Hayley Williamsre -, egy elhagyatott raktár épületből.

A Don't Stop a második kislemez, amivel a fiúk meglepték rajongóikat a közelgő self-titled debütáló nagylemezükről, ami június 27-től lesz kapható szerte a világon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek