Starity

Avril Lavigne büszke Deryck Whibley-re

2014. május 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sum 41 frontemberét, Deryck Whibley-t néhány nappal ezelőtt szállították az intenzív osztályra, mivel alkoholizmusa olyan súlyos méreteket öltött, hogy veséje és mája felmondta a szolgálatot. Egykori felesége, Avril Lavigne azonban támogatja Derycket és kitart mellette.

hirdetés
Avril Lavigne büszke Deryck Whibley-re

Deryck Whibley alkoholizmusa az elmúlt években egyre csak súlyosbodott, néhány nappal ezelőtt pedig az intenzív osztályra szállították, ugyanis a zenész veséje és mája felmondta a szolgálatot. Deryck azt is megosztotta rajongóival, hogy akár egyetlen pohár alkohol az életébe kerülhet, így kímélnie kell a szervezetét, de készen áll szembenézni a függőségével.

A zenészt a családja, barátai, zenésztársai és rajongói mellett egykori felesége, Avril Lavigne is támogatja a felépülésben, hiszen elmondása szerint Deryck még mindig nagyon sokat jelent neki.

„Olyan büszke vagyok rá. Ő a családom része volt mindig és az is marad mindörökké. #MaradjErősDeryck” - csiripelte nemrégiben az énekesnő a Twitteren, aki négy év házasság után 2010-ben vált el Derycktől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek