Starity

Sztártetoválások és jelentéseik

2014. május 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tetováltatni mindig is népszerű tevékenység volt, és annak ellenére, hogy nem éppen fájdalommentes a művelet, egyre többen vállalják be. Ez alól természetesen kedvenc sztárjaink sem képeznek kivételt és újabb tintamintákról rántjuk le a leplet.

hirdetés
Sztártetoválások és jelentéseik

Ellie Goulding

A népszerű énekesnő Dr Woo művésszel készíttette el e fekete-fehér színekben pompázó impozáns lótuszvirágot a Shamrock Social Clubban, Hollywoodban, 2014 áprilisában. „Ne azt mondd, hogy rájöttem egy igazságra, hanem azt, hogy rájöttem az igazságra” – csiripelte aznap a szőkeség.

Ashlee Simpson

Ash 2005-ben tetováltatta a Love szót a bal csuklójára, melyet állítása szerint nem inspirált senki. „Azért varrattam magamra a Love szót, mert számomra a szerelem a legfontosabb dolog az életben” – magyarázta akkoriban az énekesnő a People magazinnak.

Avril Lavigne

A kanadai dalospacsirta legnagyobb tetoválása, a La vie en Rose / Vivre le moment présent (magyarul: Az élet rózsaszín / Élj a pillanatnak!) a bal felkarján található, melyet férjével együtt csináltatott. Érdekesség, hogy akkoriban még csak nem is randevúztak, csupán barátok voltak.

Hayley Williams

Hayley ezt a különleges üzenetet hordozó ábrát a Paramore 2013-as ausztráliai turnéja alatt csináltatta a Lust For Life Tattoo stúdióban Brisbane-ben Aureole tetoválóművésszel. Az énekesnő elmondása szerint a tetkó a szerettei iránt érzett szeretetét és hiányát hivatott szimbolizálni, melyet akkor érez legjobban, amikor úton van a zenekarral.

Courtney Love és Frances Bean Cobain

Courtney és lánya, Frances ugyanazt a 'K'-betűt varratták a mellük alá, mely nem mást, mint a néhai Kurt Cobain iránti szeretetüket szimbolizálja. A zenész ugyan már 20 éve nincs köztünk, özvegye és lánya azonban eképp is el nem múló szeretetüket kívánták kifejezni iránta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek