Starity

Selena Gomez és David Henrie újra együtt?

2010. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és David Henrie augusztus 27-én kikerült képei nem egészen egyértelműek. Páran azt mondogatják, hogy a Disney-pár újra egymásra talált. Vajon igaz ez?

hirdetés
Selena Gomez és David Henrie újra együtt?

A napokban előkerült legsűrűbben nézett paparazzóképeken Selena Gomez és David Henrie virít. A pár még a Varázslók a Waverly Place-ről című Disney-sorozat forgatása közben ismerkedett meg, ahol Sel és David is egy-egy főszerepet tölt be. Még az első évad forgatásán összejöttek, de hamar el is váltak útjaik.

A mostani képek azonban nem azt bizonyítják, hogy elváltak volna. Ha mégis, akkor viszont megint van valami vibráló közöttük. Nagyon úgy tűnik, hogy Sel élvezte David társaságát, de az is elképzelhető, hogy csak a vicces fejein szórakozott annyira.

De vajon mit szól ehhez Nick Jonas, aki most éppen Selenára hajt? Nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb szerelmi háromszög alakult ki a sztárvilágban.

Az biztos, hogy a paparazzók gondoskodtak arról, hogy egy újabb pletyka induljon el. Vagy ez az igazság?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek