Starity

Madonna és Katy Perry közös címlapon

2014. május 20. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A V magazin aktuális lapszámait mindig hatalmas médiacirkusz vette körbe, hát még a legújabbat, amin a 80-as évek legnagyobb sztárja, Madonna, és napjaink popdívája, Katy Perry közösen pózol.

hirdetés
Madonna és Katy Perry közös címlapon

„A hétfők, különösen egy-egy hosszú hétvége után, a legrosszabbak. A mostani viszont különbözött, és jobb lett, hála Katy Perrynek, Madonnának és a V magazinnak” – írja az MTV.

Az újság előzetest mutatott be a nyári kiadásából, amin a két énekesnő nem is akármilyen pózt vett fel a kamerának. Bár a végeredményt nem láthatjuk még, az eddig megjelent fotókon felismerhető a háttérben Katy és Madonna lába.

Időközben, Perry részt vesz Madonna Art for Freedom projektjében, és a világ körüli turnéján, a Prismastic World Touron feldolgozta a díva legendás slágerét, a Vogue-ot. Talán a jövőben egy közös dalt is hallhatunk tőlük?

Ha szeretnél magadnak egy saját lapszámot, ebből a nem mindennapi együttműködésből, rendeld elő a magazin honlapján, 10 dollárért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek