Starity

Startolt a Disney csatorna legújabb műsora

2014. május 21. 09:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban is elindult a csatorna rajzolós műsora, melyben sztárvendégekkel és nem várt akadályokkal találkozhatnak a vállalkozó szellemű versenyzők.

hirdetés
Startolt a Disney csatorna legújabb műsora

Május elejétől hazánkban is levetítésre került a Disney csatorna legújabb, kreatív, rajzolós műsora, a Vigyázz, kész, rajz! (Win, Lose or Draw).

A vállakozó szellemű versenyzők két csapatra oszlanak, mind kettőben 2-2 hétköznapi tinédzser és egy-egy sztárvendég is versenyez. Nemcsak rajztehetségre van szükség, leleményességükre és kreativitásukra is számítaniuk kell a résztvevőknek. Minden feladványt másfél perc alatt kell teljesíteniük, és a nyertes csapat a végén 4 mesés fődíjért küzdhet.

A műsorban olyan sztárokkal „találkozhatunk", mint Laura Marano, Blake Michael, Jake Short, Dove Cameron vagy Peyton R. List, de a szórakoztató vetélkedőből Genevieve Hannelius, Cameron Boyce, Raini Rodriguez és Olivia Holt sem maradhatott ki, de még számos más Disney-sztár is feltűnik benne. A műsorvezető pedig a lelkes Justin Willman lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek