Starity

Klippremier: Namie Amuro - Can You Celebrate?

2014. május 21. 09:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

17 év után a J-Pop királynője, Namie Amuro úgy döntött, hogy nemcsak, hogy új videoklipet forgat legsikeresebb dalához, a Can You Celebrate?-hez, hanem újra fel is énekli.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - Can You Celebrate?

A mai napon jelent meg Namie Amuro CAN YOU CELEBRATE? (eredeti, 1997-es klip) című dalához a remake videoklip, sőt az énekesnő újra fel is énekelte. A szerzemény 1997. február 19-én jelent meg, és 40 hétig vezette a listákat, több mint kétmillió példány talált gazdára, és az 1997-es év legkelendőbb kislemeze lett Japánban. A mai napig ezt tartják Namie Amuro legsikeresebb kislemezének.

A rövidfilm meglehetősen egyszerűre sikeredett, hisz az énekesnő egy gyönyörű fehér ruhát visel, melyben áll és énekel, majd a díszletek között elkezd sétálni, és a klip végefelé újból megáll és a világításnak köszönhetően teljesen egy angyal hatását kelti. Az új verzióban közreműkődik a híres zenész, Taro Hakase, aki a hegedű nagymestere.

A 36 éves énekesnő új válogatásalbuma június negyedikén kerül a boltok polcaira Ballada címmel. Az új korong összesen négy új videoklipet tartalmaz, eddig háromhoz készült (Four Seasons, HimAWArI, CAN YOU CELEBRATE?) és még egy dalhoz várható (SWEET 19 BLUES), melyet szintén újra felénekel Miss Amuro. A premier dátumáról sajnos egyelőre nincsen információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek