Starity

Lea Michele és Matthew Morrison randizgattak

2014. május 21. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színész-énekesnő a héten megjelent könyvében árulta el, hogy korábban jártak a színésszel.

hirdetés
Lea Michele és Matthew Morrison randizgattak
Fotó: Kenneth Willardt & Fox

Ez a hét sok meglepetést tartogat Lea Michele rajongói számára, ugyanis nem elég, hogy 19-én debütált videoklipje az On My Way című dalához, a minap még első könyve, a Brunette Ambition is a boltok polcaira került.

A 27 éves tehetség sok-sok érdekességet és eddig még sosem hallott történetet elmesél könyvében, így többek között fény derült arra is, hogy még mielőtt elkezdődtek volna a Glee forgatási munkálatai, randizgattak sorozatbeli tanárával, Matthew Morrisonnal.

„Amikor leforgattuk a pilotepizódot, akkor találkoztam először Cory Monteith-szel, Kevin McHale-lel, Amber Riley-val és Chris Colferrel. A Broadwayen már dolgoztam együtt korábban Jenna Ushkowitz-cal és Matthew Morrisonnal. Mattel már évek óta barátok voltunk, és valójában jártunk is anno” – írta Lea.

Régebben egyébként voltak olyan pletykák, hogy a két színész között több is volt, mint egyszerű barátság, de akkor mindketten tagadtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek