Starity

Eros Ramazzotti újra megnősül

2014. május 21. 19:07   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos zenész elárulta egy magazinnak, hogy igazak a pletykák, melyek szerint a közeljövőben feleségül veszi élettársát, Maricát. További részletekre viszont nem derült fény, és ha az énekesen múlik, nem is fog.

hirdetés
Eros Ramazzotti újra megnősül

Eros Ramazzotti, a jóképű olasz énekes a minap megerősítette a híresztelést, miszerint hamarosan feleségül veszi kedvesét, egyben kislánya édesanyját, a modell Marica Pellegrinellit. A páros azt állítja, hogy június 21-én kerül sor a menyegzőre, ám az esemény további részleteit nem osztották meg az emberekkel.

A népszerű zenész leszögezte, hogy az elkövetkezendőkben sem Marica, sem pedig ő nem tesznek közzé bővebb információkat a sajtóban a helyszínről, sem arról, hogy hogyan és milyen keretek között fogják kimondani a boldogító igent egymás oldalán. Emellett esküvői fényképeket sem kívánnak megosztani a nyilvánossággal.

Ramazzotti elismerte, hogy a múltban beszélt bizonyos privát dolgokról, bár sosem volt arról híres, hogy a médiában élje az életét. Mindig is próbálta védeni a magánszféráját, ám a lesifotósok még így is lépten-nyomon követik őket, ami ellen nincs mit tenni, hiszen ez a munkájuk – zárta le mondandóját.

Egyébként Eros első házasságából is született egy lánya, a 18 éves Aurora, aki édesanyjával, a modell és műsorvezető Michelle Hunzikerrel él, akitől 2002-ben vált el az énekes. Második kislánya, Raffaela pedig 2011-ben született meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek