Starity

Itt az első Kacsafutam Gyereknap

2014. május 21. 17:05   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas programok, ügyességi versenyek és sztárfellépők várják a kicsiket és nagyokat!

hirdetés
Itt az első Kacsafutam Gyereknap
Fotó: Red Lemon

Május 25-én minden a gyerekekről és a kacsákról szól majd a Westend tetőteraszán. Izgalmas és vicces versennyel várják a szervezők a kisebbeket és nagyobbakat a Kacsafutam gyereknapi rendezvényén, ahol a legügyesebb résztvevő megnyerheti a Mágikus Aranykacsát.

A játékokra maximum 10 fős csapatok és egy csapatkapitány jelentkezését várják a szervezők, három korcsoportban: óvodások, alsó valamint felső tagozatosok közül. A feladatok között szerepel majd: kacsahalászat, célba dobás, kacsalábon forgó palota építés, kacsaúsztatás és minigolf is. Az eseményen egész nap sztárok szórakoztatják az idelátogatókat, fellép LL Junior, Kocsis Tibi, Barbee, a Hahó együttes, a Bábkoffer társulat és az Alma zenekar.

A Kacsafutam azonban nemcsak gyereknapon, hanem egész nyáron gondoskodik majd a legkisebbek és a nagyobbak szórakoztatásáról. A rendezvénysorozat augusztus 31-én nagyszabású derbivel zárul, ahol sárga gumikacsák ezrei versengenek majd a Dunán értékes nyereményekért. A futam ráadásul jótékony célt szolgál, az UNICEF Magyar Bizottsága részesedik az esemény bevételeiből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek