Starity

Torres és Fàbregas is kell nekünk

2010. augusztus 31. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Xavi Hernández nemrég a Daily Starnak adott egy rövid interjút, és nyilatkozatában elárulta, hogy örülne, ha Fernando Torres és Cesc Fàbregas is a Barcelonába igazolna.

hirdetés
Torres és Fàbregas is kell nekünk

Xavi szerint nagy esély van arra, hogy jövőre Fernando Torres is magára húzza az F.C. Barcelona mezét, ugyanis a Liverpool anyagi gondjai miatt egyre több nagyszerű játékosától kényszerül megválni.

„A Liverpool az elmúlt szezonban Xabi Alonsót adta el a Realnak, most pedig Mascheranótól váltak meg. Hogy őszinte legyek, egyetlen topkategóriás futballistát nem vettek, hogy őket pótolják. Nem akarják fejleszteni a keretet, Torres viszont megérdemli, hogy a legjobbakkal játsszon együtt. Guardiola nagy tisztelője Fernandónak, és ha jövőre távozni akar, el tudom képzelni, hogy a Barça a favoritok között legyen az érte folytatott versenyfutásban. Való igaz, hogy Cesc és Torres megszerzése rengeteg pénzbe kerülne, de velük, azt hiszem, megállíthatatlanok lennénk.” – nyilatkozta Xavi a Daily Starnak.

Xavi másik favoritja Cesc Fàbregas, aki idén nyáron nagyon közel került a Barcelonához; a katalán klub több ajánlatot is tett az Arsenalnak érte, de Cesc végül mégis Londonban maradt. Ennek ellenére Xavi mégis úgy véli, hogy Cesc hamarosan a Barcelona színeiben fog játszani.

Xavi Hernández úgy véli, hogy ha Cesc és Fernando is a Barcelonába igazol, akkor az így is erős Barcelona egyszerűen megállíthatatlan lesz.
A Barcelonában 8 válogatott labdarúgó tartózkodik, és ez is azt mutatja, hogy a világ egyik legerősebb csapata. Ez a tény pedig igen imponáló lehet Fàbregasnak és Torresnek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek