Starity

Joel és Benji Madden szólóban nyomul

2014. május 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joel és Benji Madden már jó ideje dolgoznak közös anyagukon, első kislemezük, a We Are Done június 2-án lát majd napvilágot, melyet The Madden Brothers néven publikálnak.

hirdetés
Joel és Benji Madden szólóban nyomul

Nem csoda, hogy jó ideje nem lehetett hallani a Good Charlotte felől, hiszen a csapat két oszlopos tagja, Joel és Benji Madden saját projektbe kezdtek The Madden Brothers névvel. Debütáló albumuk, a Greetings From California megjelenése október 7-ére datálható, a Capitol Records jóvoltából.

A lemez előfutárára, a We Are Done című kislemezre pedig már nem is kell sokat várnunk, ugyanis megjelenését június 2-ára tűzték ki az ikrek. „A csapat nevének vagy műfajának ötlete nem titok, de úgy éreztük jónak, hogy írunk néhány dalt és találunk valakit, aki kiadja majd a lemezt, ezzel segítve minket, hogy minél több helyre eljuthasson a legőszintébb kép rólunk, hogy milyenek is vagyunk mi zeneileg igazából” – tette közzé nemrégiben Benji az új csapat hivatalos weboldalán.

A Greeting From California címre keresztelt album két stílus között ingázik majd, egy amolyan vidámabb hangulatú pop-rock lemez lesz és az ottani déli rockot idéző hangszereléssel teszik különlegessé, mely elsősorban a '70-es évek rádióbarát stílusát hozza vissza. Érdekesség, hogy a srácok a hamarosan megjelenő lemezük mellett a 5 Seconds Of Summer új albumán is kiveszik részüket a munkából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek