Starity

Klippremier: Within Temptation — And We Run

2014. május 23. 14:02   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után megjelent a Within Temptation legújabb kisfilmje az Xzibittel közös dalhoz.

hirdetés
Klippremier: Within Temptation — And We Run

Megjelent a holland szimfometal legújabb kisfilmje, amit ezúttal Tim Smit rendezett. A Within Temptation hatodik nagylemeze idén januárban jelent meg, amin nemcsak Xzibit, hanem Tarja Turunen, Dave Pirner és Howard Jones is szerepel egy-egy dalban, amikhez már meg is jelentek a klipek.

A videó a negyedik duetthez, az And We Runhoz készült, amit Sharon Den Adelék az ameriai rapperrel, Xzibittel közösen készítettek, akiről Robert Westerholt, a zenekar gitárosa, alapítója és szövegírója így mesélt: „Xzibit eszméletlen! A dal arról szól, hogy hogyan éldd az életed mostantól. A rappelése tele van erővel a dalban, és ez nagyon kemény. Igazából elég régóta szerettem volna, hogy benne legyen egy Within Temptation-dalban, de valahogy sosem találtuk a megfelelőt, egészen mostanáig. Tökéletes volt, mert egy igazi rappert akartunk mély hanggal, aki kiegészíti Sharon hangját. Egy nagyon pozitív srác, hatalmas történettel: elég kemény gyerekkora volt, és eldöntötte, csinál valamit az életével. Nagyon határozott!”

„Xzibit egy teljesen új elemet hozott a WT-nek, ami ezelőtt soha nem volt. Ez egy új átdolgozás, és imádom!” – tette hozzá Sharon, aki korábban azt is elárulta, a dalhoz nemcsak klip, de EP is érkezik, amin az Xzibit nélküli és demós változata is szerepel a dalnak, valamint egy teljesen új demó is napvilágot lát, Living On Fire címmel.

A klipben Xzibit egy gépezetben ül, és megpróbál kitörni a sötétségből, hogy szabad legyen, míg Sharon és a zenekar egy teljesen más dimenzióban zenél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek