Starity

A búra alatt: mit tudunk a második évadról?

2014. május 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat dolgot elárultak a sorozat készítői a következő szezonról a sajtótájékoztatón!

hirdetés
A búra alatt: mit tudunk a második évadról?

A hét elején lezajlott az Under the Dome sajtótájékoztatója, melyen az executive producer, Neal Baer, valamint Dean Norris és Rachelle Lefevre is megjelentek. A június végén érkező második évadról számos új információt megtudtunk — lássuk, mi az, amire sor kerül az új epizódokban!

1. Egy főszereplő meghal az első pár percben

Mindnyájan tudtuk, hogy eljön a nap, amikor egy kedvencünk feldobja a pacskert, de Neal ígéretei szerint semmi sem lesz ennél sokkolóbb. Hozzáfűzte, hogy a második évad elején egy újabb főszereplő harap fűbe, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem fogjuk ismét látni, hiszen a búra alatt minden lehetséges.

2. Lehetőség lesz a külvilággal való kommunikációra

Új karakterek érkezhetnek most, hogy feltört a tojás, az egyikőjüket Max Ehrich kelti életre, aki a harmadik epizódban mutatkozik be – de nem a képernyőn.

„A búra megtört, az internetes üzenetek átjuthatnak. A harmadik epizódban Norrie és Joe ettől a fiatalembertől kapnak majd üzeneteket, és a nyolcadik epizódban mi is megismerjük őt” – magyarázta a producer.

3. Először az internet tör utat, majd az emberek is?

„Talán valaki kijuthat, talán valaki be.” A Vadász karaktere (Max Ehrich) mellett Big Jim sógorát, Samet (CSI: NY-os Eddie Cahill), egy Rebecca nevű tanárt (a misfitses Karla Chrome) és Barbie apját, Dont (Person of Interest-es Brett Cullen) is megismerjük.

4. A Búrának is vannak igényei

A második évad nyitójelenetében az emberek eszméletlenül a földre rogynak a Búra által kibocsátott hanghullámok miatt – egyes feltételezések szerint azért, mert a Búra így szeretné közölni a szükségeit.

5. Nagy Jim szíve a háromszorosára dagad?

Persze nem szó szerint! Amikor megkérdezték, karaktere továbbra is akkora p*cs lesz-e, mint eddig, így felelt: „Lesz egy pillanat, amikor elhiszi, célja van ebben az életben, és nem kellene annyira utálatosnak lennie.” Baer hozzáfűzte, az új évad az átalakulásról szól majd.

6. A Búra újonnan mágneses, még a harangot is kitépi a templomból

Az első hivatalos promófotóból már kiderült, hogy a Búrának megjött az étvágya a fémekhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek