Starity

Jön a Disney legújabb dobása — előzetes

2014. május 23. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelent meg az 54. Walt Disney-klasszikus, a Big Hero 6 előzetese. A stúdió új meséje egy Marvel-képregényen alapul.

hirdetés
Jön a Disney legújabb dobása — előzetes

November 7-én kerül bemutatásra az USA-ban a Walt Disney Animation Studios 54. animációs filmje, a Big Hero 6. A magyar címmel még nem rendelkező mese érdekessége, hogy alapjául egy azonos címmel futott Marvel-képregénysorozat szolgált. A beharangozó előzetesét tegnap tette közzé a stúdió hivatalos oldalain.

A Big Hero 6 egy akciódús vígjáték, melyben a robotika csodagyereke, Hiro Hamada megtanulja kihasználni zsenialitását, méghozzá bátyja, Tadashi és hasonló gondolkodású barátai – az adrenalin-túltengő Go Go Tomago, a tisztaságmániás Wasabi, a kémiazseni Honey Lemon és a rajongó Fred – segítségével. Mikor az események hirtelen lesújtó és veszélyes fordulatot vesznek, és San Fransokyo utcáin találják magukat, Hiro és legközelebbi társa – egy robot, kinek neve Baymax – a csapatot csúcstechnológiás hősökké alakítja a rejtély megoldása érdekében.

A tegnap kiadott előzetesben Hiro és kedves robotja, Baymax látható, amint éppen narancssárga páncélt kap. Bár a szinkronhangokról a stúdió mélyen hallgat, egyes információk szerint T.J. Miller lesz Fred, és Jamie Chung pedig Go Go Tomago hangja. Más karakterek kapcsán olyan nevek is felmerültek, mint Josh Hutcherson, Samuel L Jackson, Freddie Highmore vagy Maya Rudolph, ám a hivatalos lista még várat magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek