Starity

Anastaciát bölcsebbé tette a daganat

2014. május 24. 06:06   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő sokkal derűsebb és bölcsebb azóta, hogy második alkalommal is szembeszállt a melldaganattal, ami felett ismét óriási győzelmet aratott.

hirdetés
Anastaciát bölcsebbé tette a daganat

Anastacia napjai eseménydúsan telnek az év eleje óta, tele van energiával, és rendkívül lelkes, hogy képes legyőzni akár az egész világot is. Optimizmussal érkezik, és a vággyal töltött tudatot tükrözi, bármerre is járjon. Számára áldás volt újra a zenében utazni. „Abban segített nekem, hogy kimondjam az érzelmeimet, és 'az asztalra tegyem' őket” – magyarázza.

Ennek a testi és lelki terápiának az eredménye egy olyan munka lett, amely elénk tárja az énekesnő korábbi énjét, akit korábban megismerhettünk. Ugyanis visszatért a közkedvelt „sprock” hangzáshoz, melynek segítségével még inkább áramlik a benne lévő bámulatos hangerő.

A masztektómia kapcsán elmondta, hogy ezáltal példaképekké váltak (utalva Angelina Jolie-ra) más nők szemében, mivel megmutatták, hogy a belső erővel semmi sem lehetetlen, és nyíltan beszéltek a győzedelmeskedésükről.

iSzerencsés vagyok, hogy énekesnőként tevékenykedhetek, mert azt mondják, ez egy gyógyászati segédeszköz, ha egy nehéz perióduson mész keresztül. Segít abban, hogy ha érzel valamit legbelül, 'le tudd tenni az asztalra'. Amikor az első alkalommal diagnosztizálták a daganatot, megírtam a Heavy On My Heartot, amellyel sikerült letennem egy hatalmas terhet, ami a szívemen volt. Ez egy áldás volt számomra.”

„Szeretném továbbadni azokat a dolgokat, amelyekben hiszek, és reménykedem, hogy a hozzáállásom 'megfertőzi' a rajongóimat, és más embereket egyaránt”. Majd elárulta, nem érzi magát erősebbnek a daganat leküzdése óta, sokkal inkább bölcsebbnek, nyugodtabbnak és derűsebbnek. A Resurrection album pedig mindig arra fogja emlékeztetni, hogy milyen büszke a csatára, amit megnyert, illetve mindig az eszébe fogja juttatni, hogy továbbra is harcolnia kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek