Starity

Mike Gossint imádják a nők

2010. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mike Gossin az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Gloriana nevű zenekar egyik tagja. Népszerűségének köszönhetően pedig tapadnak rá a csajok.

hirdetés
Mike Gossint imádják a nők

Bár a Gloriana zenekar neve nem sokat mond a magyar zenerajongóknak, a csapat szép sikereket ér el Amerikában, sőt, már a világ szinte minden táján kezdik őket megismerni.

Nem elhanyagolható tény, hogy a Gloriana birtokolja a legnagyobb példányszámban elkelt debütáló countrykislemez címet, ezért is nem csoda, hogy rajongóiknak száma egyre nagyobb. Taylor Swift előzenekaraként nagy tapasztalatot szereztek a színpadon, jelenleg pedig saját turnéjukkal járják az Egyesült Államokat.

Mike (balról a második) és Tom Gossint (jobbról az első), a csapat két férfi tagját pedig imádják a csajok, sőt, nemrég egy fellépésen egy lány rávetette magát Mike-ra. „Egyszer egy lány rám vetette magát. Kicsit zavarba jöttem, de tetszett.” – nyilatkozta Mike a The Boot-nak. Mike egyébként állítása szerint humorával hódítja meg a csajokat.

Persze az együttes női tagjainak, Rachel Reinertnek (balról az első) és Cheyenne Kimballnak (jobbról a második) sincs oka a panaszra, nekik is szép számmal vannak rajongóik.

A Gloriana már csak azért is népszerű a fiatalok körében, mert rajongóikkal közvetlen, baráti viszonyban állnak, ők ugyanis olyanok, akikhez bármelyik rajongó odamehet beszélgetni egy-egy fellépés után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek