Starity

Frances Cobain nem emlékszik az apjára

2014. május 24. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A néhai Kurt Cobain lánya, Frances nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosság előtt, interjút pedig még ritkábban ad. E feladatot általában édesanyja, Courtney Love vállalja magára a lány helyett, és mint kiderült: Francesnek semmiféle emléke nincs abból az időszakból, amikor világhírű apja még életben volt.

hirdetés
Frances Cobain nem emlékszik az apjára

A ma 21 éves Frances Bean Cobain mindössze 20 hónapos volt 1994-ben édesapja, Kurt Cobain halálának idején. Bár Kurt a tenyerén hordozta lányát és világának közepét jelentette a zenész számára, ennek ellenére Frances elárulta, hogy semmiféle emléke nincs abból az időszakból és frusztrációként éli meg, amikor másoktól hall történeteket Kurtről.

„Képzeld magad Frances helyébe, amikor az apja emlékével jönnek neki, hiszen számára Kurt olyan, akár a Mikulás. Másokhoz hasonlóan Frances is szereti őt, de ahogy a Mikulásról, úgy Kurtről sincsenek emlékei, míg én emlékszem rá, a nevetésére, arra, hogy milyen volt az ágyban, és hogyan bánt Francesszel” - nyilatkozta nemrégiben Courtney Love a Female Firstnek.


Kurt és Frances

Courtney azt is elárulta, hogy boldog, amiért Frances nem követi az ő útjaikat, és reméli, hogy sosem válik a kábítószerek rabjává, emellett pedig nagy boldogság számára, hogy végre rendeződött a kapcsolat közte és lánya között.

„Most már jól megvagyunk, négy ajtóval lejjebb lakik tőlen L.A-ben. Frances mohón olvas, imádja a klasszikusokat. És olyan gyönyörű, mint ahogyan Angelina gyönyörű, kicsit túlságosan is az. Ez kiakaszt engem” – áradozott a közeljövőben férjhez menő lányáról Courtney, akinek sokakhoz hasonlóan feltűnt a vőlegény és Kurt közötti hasonlóság.

„Úgy néz ki, mint Kurt, nemigaz?” – kérdezte Love az őt faggató újságírótól, bár ezúttal arra nem derült fény, hogy mit szól a fiatalok házasságkötéséhez, melynek előkészületeiben régi barátnője – Frances keresztanyja –, Drew Barrymore színésznő segít a párnak.


Frances és Isaiah

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek