Starity

Lezajlott Kim Kardashian esküvője

2014. május 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian és Kanye West hivatalosan is összekötötték az életüket Olaszországban.

hirdetés
Lezajlott Kim Kardashian esküvője
Fotó: Rabbani&Solimene Photography/Getty Images

Május 24-én, az olaszországi Fort di Belvederében, a 16. században a Medici család által építtetett és birtokolt erődben, mely ma Valentino tulajdona, mondta ki az igent Kim Kardashian és Kanye West. A párost Rich Wilkerson Jr. lelkész adta össze számos barát és híresség kíséretében – számolt be a People.

Egy meghitt villásreggelivel ünnepeltek pénteken reggel, amit Valentino és a Vogue Leon Talley-ja rendezett Párizsban. Még aznap este sor került a fogadásra a versailles-i kastélyban, ahol Lana Del Rey előadott három dalt, köztük a Summertime Sadnesst és a Young & Beautifult.

A péntek esti fogadáson megjelent Big Sean, Tyga, Valentino, Alexander Wang, Andre Leon Tally, Oliver Rousteing, Joel Silver, Steve McQueen, David Blaine, NeNe Leakes és Serena Williams is.

Firenzét egyébként mindketten nagyon szeretik, hiszen ha lehet hinni az olasz La Nazione magazinnak, North is a városban fogant. Kanye és Kim 2004-ben találkoztak először, tavaly augusztusban Kanye pedig bevallotta, hogy szerelem volt első látásra.





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek