Starity

Bécsbe jön David Garrett

2014. május 25. 20:08   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holnap este, május 26-án a bécsi Konzerthaus lesz David Garrett klasszikus zenei koncertturnéjának következő állomása.

hirdetés
Bécsbe jön David Garrett

A zenei csemegének számító koncertek olyan nagy népszerűségnek örvendenek, hogy már hónapokkal az időpontjuk előtt elfogynak a jegyek. A klasszikus koncertprogram olyan műveket tartalmaz, mint Mozart Figaro házasságának nyitánya, Tartini Ördögtrilla-szonátája, Paganini 24. capricciója vagy Vivaldi A négy évszak című műve.

A négyéves kora óta hegedülő, klasszikus képzésben részesült hegedűművésznek sikerült laza és közvetlen stílusával, virtuóz játékával a fiatal generációt is megnyernie. Május 23-án az ulmi Ratiopharm Arenában adott koncertje után a telt házas fellépései elismeréseként „Sold-Out” díjat kapott.

Az utolsó állomás május 31-én Nürnberg lesz, majd nyáron Ázsia következik; ezzel elindul a crossover, azaz a műfajkeverő koncertsorozat, amely során pop- és rockdalok is megszólalnak a hegedűjén.

Bécsben legközelebb idén november 1-jén lép fel szintén crossover programmal a Wiener Stadhalléban, amely eseményre már februárban elfogytak az interneten áruba bocsátott jegyek.

2014. május 11., Hannover – Vivaldi: Tavasz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek