Starity

Összeházasodott főnökével Casey Wilson — fotó

2014. május 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Happy Endings sztárja, Casey Wilson tegnap mondta ki a boldogító igent.

hirdetés
Összeházasodott főnökével Casey Wilson — fotó
Fotó: Alexandra Lydon

Ők aztán tudják, mi a happy end! Az Itt a vége, fuss el véle sztárja, Casey Wilson május 25-én fogadott örök hűséget főnökének, az egykori sorozat készítőjének, David Caspe-nak a kaliforniai Ojai völgyben.

„David és én nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy a különleges napunkat a legközelebbi barátainkkal és családtagjainkkal ünnepelhetjük. Oprah sajnos nem jelent meg. (Talán mert sosem találkoztunk. Talán legközelebb?” – mesélte viccelődve a színésznő az Us Weekly riportereinek.

Wilson és Caspe 170 vendéget hívtak meg, még Kim Kardashian és Kanye West esküvőjéről is megemlékeztek egy fotóval.

Casey bevallotta, azért választották az Ojai völgyet helyszínül, mivel imádják a gyönyörű kilátást, és mindketten tisztelik a természetet. Hagyományos zsidó szertartás keretein belül mondták ki a boldogító igent, lelkészük Carey bátyja, Fletcher Wilson volt.

Az ara egy gyönyörű Monique Lhuillier-estélyit viselt csipkés ujjakkal és Jimmy Choo-cipőkkel – az esküvői hagyomány miatt édesanyja egykori dresszéből is rávarrt egy darabot sajátjára.

Nyolc koszorúslánya testszínű, talpig érő JCrew-ruhákat viselt, és a Happy Endings-beli kollégái, Elisha Cuthbert, Eliza Coupe, Adam Pally, Zachary Knighton, Damon Wayans Jr. és Abby Elliot is részt vettek a ceremónián, melyet Rebecca Stone szervezett. A páros ma Olaszországba utazott nászútra, ahol két hetet töltenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek