Starity

Lekergették Macaulay Culkinékat a színpadról

2014. május 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

15 percesre fogta a koncertet Macaulay Culkin és zenekara, mert kipfujolták őket.

hirdetés
Lekergették Macaulay Culkinékat a színpadról

Macaulay Culkin és a Velvet Underground tribute zenekara, a Pizza Underground a nottinghami Dot to Dot fesztiválon lépett fel a napokban, ám az előadás nem sikerült olyan fényesen, mint azt remélték. A tömeg ugyanis műanyag flakonokat és dobozos üdítőket dobált fel a színpadra, mire Culkin visszakiáltott: „Miért dobáljátok el őket? Én inkább meginnám!”

Az egykori gyereksztárnak és a többi tagnak végül abba kellett hagyniuk a zenélést – 15 perces rövid koncertjük után lesétáltak a színpadról, miután a közönség nem hagyta abba a hurrogást – jelentette a Nottingham Post. A fesztivál szervezői elmondák, az incidens óriási szégyen volt.

Egy rajongójuk így védte meg őket a Twitteren: „Személy szerint én élveztem őket, még ingyen pizzát is osztogattak, az Isten szerelmére, mit akartok még?”

A Pizza Underground egyébként nemrég bejelentette, hogy a Riot fesztiválon is részt vesznek majd Chicagóban. Reméljük, hogy a szeles város valamivel kedvesebben viszonyul hozzájuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek