Starity

Sztárok és anyukáik II.

2014. május 27. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban további 5 sztármamit mutatunk be, gyermekükkel együtt. Lássuk a legismertebb celebanyukákat!

hirdetés
Sztárok és anyukáik II.

Justin Timberlake és az anyukája, Lynn

„Ő volt a legjobb barátom, és ő segített rájönnöm, hogy kis is vagyok valójában” – nyilatkozta a színész a Rolling Stone-nak édesanyjáról, Lynn Harlessről, aki nevének kezdőbetűit Timberlake a hátára varratta.

Az énekes és 53 éves édesanyja jó viszonyt ápol egymással a mai napig is, és számos fotó is készül a vörös szőnyegen róluk.

Kép: wirelmage.com

*

Ryan Gosling és az anyukája, Donna

A színész és az anyukája együtt mentek el a Gangster Squad Los Angeles-i premierjére, ahol Goslingot édesanyjáról faggatták a riporterek. A kanadai színész sokáig küszködött a szavakkal, gondolkodott, majd így nyilatkozott: „Nem tudom, hol kezdjem. Erre a kérdésre lehetetlen válaszolni. Ő annyira fantasztikus!”

Donna és a színész párja, Eva Mendes is jó viszonyt ápol, mi több, az anya a színésznő egy ruhájában jelent meg az eseményen.


Kép: wirelmage.com

*

Gwyneth Paltrow és az anyukája, Blythe

Gwyneth nem az első színész a családban, már édesanyja is ezt a pályát választotta, mitöbb egy Emmy-díjat is bezsebelt már. A színésznő így nyilatkozott róla: „Ő nagyon racionális, és én csak csodálom azt, amiket tesz. Csak azt nem tudom, hogyan teszi őket.”

Blythe Danner odavan unokáiért, Mosesért és Apple-ért és sokban segít lányának a neveléssel kapcsolatban is.


Kép: wirelmage.com

*

Kate Middleton és az anyukája, Carole

A kis trónörökös nagymamája, és a hercegné édesanyja is egyben. Mióta Kate férjhez ment, édesanyja is nagyobb figyelmet kapott a sajtótól, amit nem néz jó szemmel, de ettől függetlenül nem romlott meg kapcsolata lányával.

A híres divattervező, Karl Lagerfeld így mesélt az anyukáról: „Carole nagyon szexi. Talán még az anya dögösebb is, mint a lánya. Tele van élettel, és nem látszik meg rajta a kor. Nagyon energikus a hölgy.” Kate-en kívül még két gyermeke van az anyukának: Pippa, aki divattervezőként dolgozik manapság, és James Middleton.


Kép: wirelmage.com

*

Miley Cyrus és az anyukája, Tish

Tish is az ismertebb sztáranyukák körébe tartozik, hiszen gyermekei és férje is híresek, így hát elkerülhetetlenné vált az, hogy a világ is megismerje a szőke hajú anyukát.

A Cyrus anyuka mindig lánya mellett van, támogatja, még akkor is, ha nem ért vele egyet mindenben, és mikor a Wrecking Ball énekesnőjének szeretett kutyája, Floyd elhunyt, Tish rögtön a segítségégre sietett, és egy új négylábúval ajándékozta meg az énekesnőt. (Hogy ne rontsuk el az összképet, csak zárójelben jegyezzük meg, hogy azóta már Miley túladott új kutyáján). Egyszóval tehát az egyik legmenőbb celebmami!


Kép: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek