Starity

Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó

2014. május 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő felvétel látott napvilágot a Daily Mailnek hála a hatalmas népszerűségnek örvendő fiúcsapat tagjairól.

hirdetés
Füvezésen kapták a One Direction tagjait - videó

Úgy tűnik, a One Direction tagjai búcsút mondhatnak jó fiús imidzsüknek, ugyanis egy érdekes videó terjed a neten a banda két tagjáról, Zayn Malikról és Louis Tomlinsonról.

A felvételen az látható, hogy a srácok egy kocsi hátuljában ülve füveznek és poénkodnak. A videó – aminek operatőre maga Louis volt – még áprilisban készült perui koncertjük után, ahol 40.000 ember előtt adtak teltházas koncertet.

„Elhagyjuk Perut, gyújtsunk egy jointot! Boldog napok ezek!” – hangzik el a videó elején Tomlinson szájából, majd megkérdezi zenésztársát, hogy mit gondol erről az egészről, amire Malik nevetve azt feleli: „Nagyon vitatható.”

A későbbiekben azon poénkodnak, hogy a mellettük haladó rendőr biztosan érzi, hogy illegális cucc van a kocsiban, valamint, hogy mekkora bajban lesznek, ha ez a videó napvilágot lát. Nos, a baj megtörtént, de egyelőre sem a srácok, sem a menedzserük nem kommentálta a dolgot. Az együttes másik három tagja nem tartózkodott az autóban az ominózus felvétel készültekor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek