Starity

Lady Gaga beteg gyerekeket lepett meg

2014. május 28. 19:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga májusban indult turnéja javában folyik, de az énekesnő egy kisebb kitérő alkalmából ellátogatott egy gyermekkórházba az amerikai Minneapolisban, ahol beteg gyerekek társaságában töltötte idejét.

hirdetés
Lady Gaga beteg gyerekeket lepett meg

Lady Gaga múlt héten a Gillette Speciális Gyermekkórház vendége volt, ahol beteg gyerekek számára énekelt, majd egyenként elbeszélgetett velük. Az énekesnőt a Gaga Daily rajongói oldal moderátora, Emma Carroll is elkisérte, aki nemrég kapott meghívást az énekesnő csapatába. A kerekes székes lány a Gillette korábbi páciense volt.

A látogatás valóban meglepetés volt, ugyanis a kórház dolgozóit is csupán néhány órával Gaga érkezése előtt értesítették, hogy a sztár meglátogatja az intézményt. A látogatással Gaga a fogyatékos és súlyosan beteg emberek elfogadására szerette volna felhívni a figyelmet.

Pár órával később az egyik gyermek anyukája így fejezte ki háláját az egyik közösségi portálon: „A fiam a többi gyermekkel együtt nagyon felvidult, amikor megjött Lady Gaga. Elénekelte nekik a Born This Wayt, és csodálatos szavakkal látta el őket. Gagának sikerült az ÖSSZES gyereket meglátogatnia ma este a kórházban, és nem is sietett közben, mikor a gyerekekkel volt. Úgy tűnt, hogy igazán élvezi a mosolygós arcukat. Ismételten nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttél!” – írta az anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek