Starity

Saját stúdiót nyitott a The Grenma

2014. május 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk egyik legnépszerűbb koncertzenekara, a The Grenma 2006 óta foglalkozik zenéléssel és nemrégiben gondolt egy nagyot a zenekar, és saját stúdiót nyitott Budapesten.

hirdetés
Saját stúdiót nyitott a The Grenma
Fotó: Temesi Ádám

A The Grenma már nyolc éve van a zenei pályán, több száz koncerttel a hátuk mögött pedig már korántsem számítanak kezdőknek, és mivel saját lemezeik felvételével is kísérleteztek, így a rajongóik és kollégáik számára nem is volt meglepetés, hogy kissé szokatlan ötlettel állt elő a zenekar.

A Grenma Studio célja, hogy kis költségvetéssel, mégis megfelelő eszközök és technikák alkalmazásával színvonalas lemezek készülhessenek, emellett pedig a zenekar igyekszik segítséget is nyújtani a náluk albumot készíttető zenészeknek, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból, hangszereikből és szerzeményeikből.

Az érdeklődők Budapesten a Dürer Kert épületében találhatják meg a stúdiót, ahol a The Grenma saját lemezei mellett készülnek az After Classis, az Aphelion, a Brainlust, a Cut the Crap, a Danny Dawn, az És Én Mit Szóljak?!, a Fatal Error, a Fool's Paradise, a Headstock, a Howling Ray, a Komolytalan Kapcsolat, a Kötelező Közhelyek, a Krinkle, Miska, a Mydros, a Nonverse, a Papírcsónak, a Slaves Strike Back, a Standby Gravity, a Szükségállapot és a Toxtrott újdonságai is.

Részletek a stúdió hivatalos oldalán!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek